• Inici
  • Actualitat
  • ENCÀRREC dictamen sobre les actuacions a dur a terme per part de l'Administració per fomentar l'arbitratge, la mediació i altres sistemes alternatius de solució de conflictes.

ENCÀRREC dictamen sobre les actuacions a dur a terme per part de l'Administració per fomentar l'arbitratge, la mediació i altres sistemes alternatius de solució de conflictes.

En data 21 de juliol de 2022 per resolució del Departament de Justícia a través de la Direcció General de Dret, Entitats Jurídiques i Mediació, es va adjudicar a l’ Acadèmia de Jurisprudència i Legislació de Catalunya el dictamen sobre les actuacions a dur a terme per part de l'Administració per fomentar l'arbitratge, la mediació i altres sistemes alternatius de solució de conflictes.

En el termini de tres mesos l’Acadèmia presentarà dit informe, que suposarà una gran aportació i avenç per la implantació d’aquets nous sistemes, que cada vegada tenen més protagonisme en la nostra societat.

Atès el prestigi dels membres que en formen part, l’ Acadèmia de Jurisprudència i Legislació des de sempre ha sigut convidada ha intervenir i opinar sobre les qüestions més actuals del nostre sistema jurídic i institucional.

ANTERIOR NOTÍCIA SEGÜENT NOTÍCIA
Últimes notícies